Nog maar 3 weken!!!
Door: Ernst-Jan
Blijf op de hoogte en volg Ernst-Jan
26 Maart 2007 | Nederland, Capelle aan den IJssel
Eigenlijk had ik de moed al opgegeven. Ik was al in december begonnen met solliciteren maar het wou maar niet lukken. Als back-up had ik al gesolliciteerd bij het NH Hotel in Rotterdam, en daar wel in één keer aangenomen. Maar ja... Rotterdam is geen Beijing...
Gelukkig is de organisatie van het NH niet heel snel, en heb ik nog steeds geen contract van hun gekregen, dus ben ik tot niets verplicht en kan ik nu toch voor mijn stage naar China!
Maar ja... Nu nog maar 3 weken! In korte tijd moet ik nu nog mijn visum regelen, een ticket kopen, inentingen halen, en ook nog maar even een bezoekje aan de tandarts brengen. Bij Scouting moet ik nu dus toch wel nog een hoop regelen voordat ik weg ga, maarrrr: IK GA DUS WEL!!!
03 April 2007 - 12:32
Dennis:
He, echt super dat het toch gelukt is ! Veel plezier in China en vergeet je survival pakket niet mee te nemen :-)
Groeten,
Dennis
Johan...Johan...GoGoGo...... -
03 April 2007 - 13:05
Ineke:
He gaaf joh dat het toch nog gelukt is, ik wens je daar onnoemelijk veel sucses, en via deze site blijven wij dan op de hoogte?
groetjes Ien -
18 April 2007 - 18:32